Протягом вихідних в аваріях в обласному центрі постраждали шестеро людей. Двоє водіїв опинились в лікарні, інші отримали незначні тілесні ушкодження.

23 січня у Вінниці близько 11.35 години по вулиці Олександра Довженка (бувша Ленінградська) в районі перехрестя з вулицею Верхарною не розминулись автомобілі «АУДІ 100» та «БМВ 320і». В результаті зіткнення двоє водіїв отримали тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги були відпущені додому.

Цього ж дня в обласному центрі близько 21.30 години по вулиці 8-го Березня 30-річний водій автомобіля «Фольцваген Поло», не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «ТУР А-049». Внаслідок автопригоди водій «Фольцвагену» був госпіталізований до міської лікарні. Інший водій після отримання медичної допомоги був відпущений додому.

24 січня по вулиці Лебединського біля зупинки Зої Ткаченко автомобіль «Опель Вектра», не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на електроопору. В результаті аварії тілесні ушкодження отримали водій та його 34-річний пасажир.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Поліція Вінниччини вкотре закликає всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та не перевищувати допустиму швидкість.



Переглядів: 2712
Поширень: 0