По обіді у Вінниці розпочався рясний снігопад. На дороги міста вийшла спецтехніка, яка передусім посипала дороги протиожеледними матеріалами. Згодом розчищати сніг на тротуарах магістральних вулиць розпочали міні-трактори. Загалом у перші години снігопаду на дорогах працювало 18 одиниць спецтехніки.

За прогнозами синоптиків опади не припинятимуться до вівторка. Тому комунальні служби працюватимуть і вночі. У цей час їхня робота буде більш інтенсивна, оскільки  на дорогах буде значно менше автомобілів. Що дозволить більш якісно та ефективно прибирати вулиці.

З 17:00 прибиральна техніка розпочала працювати у дворах багатоповерхівок. Загалом проїзди прибудинкових територій розчищає 22 трактори та двірники. Вони працюватимуть орієнтовно до 22:00. Вночі вони розпочнуть друге коло прибирання, щоб на ранок вінничани змогли безперешкодно вийти до громадського транспорту. 

Враховуючи те, що очікується погіршення погодних умов, комунальні служби звертаються до вінничан з проханням утриматись від користування власними автомобілями, а пішоходам бути обережними та пильними, особливо на пішохідних переходах. 



Переглядів: 2697
Поширень: 0