У місті на всіх тролейбусних та трамвайний зупинках вже встановлено інформаційні таблички з розкладом руху. Планується, що такі ж щити будуть встановлюватися й на всіх 220 автобусних зупинках міста. Їх почнуть облаштовувати з маршруту №11. Наразі там вже розпочалися підготовчі роботи. На 18 зупинках вже встановлено знаки, які інформують вінничан, які саме автобуси зупиняються на цих зупинках. Інформаційні таблички з розкладом руху нині виготовляються.

У минулому році на зупинках громадського транспорту почали встановлювати знаки та інформаційні таблички із розкладом руху. Наразі вони вже облаштовані на всіх трамвайних (79 об’єктів) та тролейбусних (146 об’єктів) зупинках.  Якщо на зупинці зупиняється тільки один вид транспорту, то щит має інформацію тільки про маршрути та розклад руху цього виду транспорту. А якщо різні види транспорту – то розклад руху комплексний.

Нещодавно розпочалися підготовчі роботи по облаштуванню такими знаками та інформаційними табличками автобусних зупинок. «Загалом автобусних зупинок в місті 220, планується, що всі вони матимуть ці таблички до початку осені. Наразі розпочали встановлювати знаки зупинки автобуса по маршруту №11 з вулиці Ботанічної. На них зазначено, автобуси яких саме маршрутів тут зупиняються», – каже директор департаменту енергетики транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко.

Щодо табличок з графіком руху, то вони зараз виготовляються. На них будуть зазначені вулиці, згідно з перейменуванням.



Переглядів: 2687
Поширень: 0