Вінницькі поліцейські розробили спеціальну пам’ятку з профілактики та протидії шахрайствам відносно літніх людей. Листівки роздаватимуть дільничні інспектори поліції та листоноші.

Не зважаючи на численні попередження поліції, випадки шахрайств відносно літніх людей – не рідкість. Аферисти під різними приводами відбирають десятки тисяч гривень у пенсіонерів.

Сьогодні у Вінниці поліцейські зустрілись з керівниками поштових відділень та обговорили необхідність проведення спільної профілактики скоєння шахрайств відносно літніх людей. Головна тема - роз’яснювальна робота серед населення, адже пенсіонери знаходяться в тісному контакті з листоношами та довіряють їм.

Під час зустрічі поліцейські роздали поштарям спеціально розроблені пам'ятки, в яких описані найбільш розповсюджені схеми обману літніх мешканців Вінниччини та рекомендації, як не стати жертвою аферистів. Чим більше громадян будуть інформовані про схеми скоєння злочину, тим менша кількість людей постраждає від зловмисників.

Вінницькі листоноші допомагатимуть поліцейським у боротьбі з шахраями

Листівки працівники міських відділень зв’язку передаватимуть людям похилого віку разом із пенсією. Також корисні пам’ятки люди зможуть отримати у поштових відділеннях.



Переглядів: 2562
Поширень: 0