10 лютого в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у Вінниці працівники поліції затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні серії крадіжок з автомобілів. Зловмисник проникав у салони машин шляхом електронного сканування замків.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, протягом останніх днів до поліції надійшло декілька повідомлень про крадіжки від вінничан, зокрема, жителів мікрорайону Вишенька. За інформацією постраждалих, шляхом сканування з салонів їх автомобілів викрадені цінні речі: акумулятори, відео-реєстратори, автомагнітоли, гроші, мобільні телефони та інші речі.

Працівники Вінницького відділу поліції під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста затримали підозрюваного у крадіжках. Ним виявився раніше судимий 30-річний житель м. Київ.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.



Переглядів: 2110
Поширень: 0