Вінницькі оперативники затримали злодіїв, які в минулому році з помешкань вінничан викрадали гроші, золоті прикраси та техніку. До помешкань потерпілих злодії потрапляли шляхом підбору ключа або зламу замка на вхідних дверях.

В рамках оперативно-профілактичного відпрацювання м. Вінниці працівники вінницької поліції затримали двох чоловіків, підозрюваних у вчиненні крадіжок цінних речей з квартир вінничан. Місцезнаходження третього зловмисника наразі правоохоронці встановлюють.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, 10 лютого оперативники затримали двох підозрюваних, які літом минулого року вчинили ряд крадіжок з квартир вінничан. Ними виявилися 30 та 31-річні місцеві жителі. Обидва затримані раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Так, в серпні 2015 року зловмисники, пошкодивши серцевину замка, з квартири на вулиці Литвиненка викрали 5 000 гривень, 100 доларів США, 8 000 російських рублів, ноутбук, планшет та вироби з жовтого металу. Викрадені речі злодії здавали у ломбарди.

Зараз правоохоронці встановлюють до скількох аналогічних злочинів причетні затримані. Чоловікам оголошено про підозру. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Затриманим загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2247
Поширень: 0