Керівник поліції зазначив, що, враховуючи ситуацію, коли спостерігається ріст вуличної злочинності, зокрема, пограбувань, розбійних нападів, крадіжок з автомобілів, особовий склад структурних та територіальних підрозділів було переведено на посилений варіант несення служби.

- На території обласного центру збільшили кількість патрульних екіпажів, які забезпечують публічну безпеку та правопорядок, - розповів Антон Шевцов.

Крім того, аби ефективно протидіяти вуличній злочинності, розпочато оперативно-профілактичне відпрацювання області. Особливий акцент надається Вінниці, адже саме тут найбільша густота населення і найбільше вчиняється правопорушень.

Вже є певні результати - вилучення арсеналу боєприпасів та наркотичних засобів в будинку жителя Іллінців, затримано злочинну групу, яка скоїла близько трьох десятків крадіжок з вишок мобільного зв’язку, кілька злочинних груп, які обкрадали автомобілі у Вінниці, розкрито ряд грабежів. Лише за минулу добу в обласному центрі затримано четверо осіб за підозрою у скоєнні пограбувань перехожих.

Новий керівник поліції Вінниччини Антон Шевцов розповів про своє бачення роботи поліції

Керівник поліції підкреслив, головний пріоритет в роботі це захист людей, миттєве і професійне реагування на всі без виключення заяви і повідомлення громадян:

- В цьому нам допоможе абсолютно новий формат служби «102», яка за кілька днів уже запрацює. Це буде система централізованого управління нарядами, працюватиме 8 телефонних ліній. Завдяки новому сервісу ми скоротимо час прибуття нарядів на місце події, забезпечимо якісний контроль за їх роботою.

Одне з головних завдань поліції – це надання якісних правоохоронних послуг населенню. Відтак начальник ГУНП Антон Шевцов зазначив, що вирішуватиме питання з організацією роботи дільничних пунктів поліції. Адже у Вінниці лише 3 таких пункти, куди можуть звернутися мешканці обласного центру за допомогою. На його думку, це недостатньо для належного обслуговування громадян.



Переглядів: 2908
Поширень: 0