Поліцейські познайомили майбутніх абітурієнтів з історією та викладачами закладу та розповіли про правила прийому до училища. А вихованці продемонстрували школярам свою майстерність у володінні прийомами рукопашного бою та тактики дій на полігоні.

Вінницьке вище професійне училище Департаменту поліції охорони відкрило свої двері для дев’ятикласників загальноосвітньої школи-гімназії № 2. Дітям поліцейські провели екскурсію по закладу та познайомили з його історією.

Вихованці вінницького профучилища Департаменту поліції охорони продемострували школярам свою майстерність

Викладачі розповіли всім потенційним абітурієнтам про всі особливості вступної кампанії 2016 року, правила прийому до училища та перспективи навчання. Вже після робітничої підготовки значна кількість випускників закладу мають пропозиції з працевлаштування у комерційних та державних установах. А ті, що продовжують навчання претендують на зарахування до 2-го чи 3-го курсу вищих навчальних закладів, з якими училищем укладено відповідні угоди про співпрацю та навчання випускників, в тому числі за рахунок державного бюджету.

Гостям продемонстрували аудиторії, в яких проходить навчальний процес, спортивні зали, стрілецькі тири, територію зі спортивними містечками та музей училища.

Вихованці вінницького профучилища Департаменту поліції охорони продемострували школярам свою майстерність

Славиться училище і тим, що має власну родзинку – показові виступи, які нікого не залишають байдужим. Вихованці училища продемонстрували майстер-клас на навчальному полігоні з тактики дій та у спортивних залах з рукопашного бою.

Весь педагогічний склад училища сподівається, що такі зустрічі допоможуть підліткам визначитися з майбутньою професією, а серед гостей вже є майбутні студенти Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.



Переглядів: 4202
Поширень: 0