У 2015 році до відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» по всіх каналах зв’язку надійшло майже 180 тисяч дзвінків, що на 11,3% менше ніж в попередньому році. З них зареєстровано 71 147 звернень. У програмі електронного документообігу «DocsVision» зареєстровано 269 звернень, тобто більшість питань вирішувались в оперативному порядку.

Як зазначає начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта», Антоніна Іващук, після того, як звернення надходять до відділу, вони реєструються у єдиній базі даних, до якої підключені всі підприємства, що надають послуги у Вінниці. До цієї бази мають доступ департаменти міської ради, які разом з працівниками «Цілодобової варти» контролюють виконання робіт.

У минулому році найбільше звернень надходило до департаменту житлового господарства, ЖЕКів міста та Аварійно-диспетчерської служби. Їх було майже 38 578. До організацій, що обслуговують ліфти («Вінницяліфт», «Віниицяміськліфт», «Інвар» та «Рембудмонтаж»), протягом минулого року надійшло 1367 звернень, що майже вдвічі менше ніж у 2014 році.

Щодо роботи підприємства «Вінницькі міські електромережі» було зареєстровано 3756. По підприємству КП «Вінницяводоканал» протягом 2015 року зареєстровано 5836 звернень. Також було 1415 звернень по роботі громадського транспорту. Всі вони опрацьовувались департаментом енергетики, транспорту і зв’язку та спільно з КП «Вінницька транспортна компанія» і приватними перевізниками вживались відповідні заходи.

До «Цілодобової варти» вінничани зверталися не лише за номером 15-60, а й через «Мапу звернень громадян», розташовану на офіційному сайті міської ради. За минулий рік через цей електронний додаток надійшло 509 звернень, що на 268 більше ніж за попередній період. Ці звернення були зареєстровані у базі даних «Диспетчер» та програмі електронного документообігу «DoсsVision».

У 2015 році в он-лайн чаті з операторами «Цілодобової варти» на офіційному сайті Вінницької міської ради проведено 1426 спілкувань, 926 з них – активних діалогів ( в 2014 році – 877).



Переглядів: 2509
Поширень: 0