23 лютого до Вінницького відділу поліції з заявою про крадіжку звернулась 22-річна вінничанка. Жінка повідомила, що близько третьої години дня у тролейбусі, що рухався за маршрутом «Вишенька – Залізничний вокзал», невідома особа з її сумки викрала гаманець з 1 000 гривень.

Вживши оперативних заходів, працівники поліції встановили та затримали особу, причетну до даного злочину. Ним виявився 33-річний житель Луганської області. Речовий доказ у правопорушника вилучений.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). Затриманому загрожує покарання до трьох років позбавлення волі. Суд обрав правопорушнику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.



Переглядів: 2386
Поширень: 0