Вінницька міська рада дала відповідь на петицію, в якій вінничани просили побудувати підземний пішохідний перехід на перехресті вулиць Коцюбинського - Привокзальна, де постійно утворюються пробки, а перехід дороги є не зовсім безпечним.

У відповіді зазначено, що будівництво можуть розпочати лише за наявності співфінансування від інвесторів, а взагалі передбачено будівництво транспортної розв’язки з влаштуванням переїзду в районі бувшого хімзаводу. Таким чином, з’єднавши вулиці Академіка Янгеля (бувша Фрунзе) та Ватутіна, розподіляться транспортні потоки.

Тяжилів та Замостя можуть з'єднати новою дорогою, аби ліквідувати затори біля залізничного вокзалу

«Інформуємо, що відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 (Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста) передбачено будівництво транспортної розв’язки з влаштуванням переїзду в районі бувшого хімзаводу, таким чином з’єднавши вулиці Академіка Янгеля (Фрунзе) та Ватутіна, цим самим розподілити транспортні потоки з вулиць Привокзальна та Батозька (Кірова).

Можливість будівництва підземного переходу, на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальна, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету, та за умови наявності співфінансування від інвесторів.

Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва підземного переходу з переїздом неможливо», - зазначено у відповіді.



Переглядів: 5295
Поширень: 0