Брудною медіа-компанією назвав обвинувачення його в сепаратизмі начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Антон Шевцов на брифінгу для журналістів. Він спростував поширену окремими активістами інформацію, розцінивши це, як спробу дискредитації його, як керівника поліції.

Антон Шевцов зазначив:

- Спроби дискредитації почалися відразу ж після того, як я взяв на контроль хід розслідування ряду резонансних кримінальних проваджень. Мене також зацікавило, на яких підставах у нас з легкістю видавалися у великих кількостях дозволи на зброю людям з сумнівною репутацією.

Керівник поліції Вінниччини розцінив звинувачення на його адресу, як спробу дискредитації

Не знайшовши жодних реальних приводів для критики, провокатори опустилися до брудних закидів на адресу членів моєї сім’ї. Відразу від активістки, чий чоловік фігурує в одному з таких проваджень, в мій бік посипалися звинувачення в сепаратизмі. Звинувачення, які базуються на фотографіях і відео моїх рідних, вирваних з тимчасового контексту. Фотографіях, зроблених під час парадів 9 травня у Севастополі, де мої діти вшановували подвиг наших дідів під час другої світової війни. Такі фото є в альбомах кожної людини і посадовців в тому числі.

Керівник поліції Вінниччини розцінив звинувачення на його адресу, як спробу дискредитації

Також керівник поліції зазначив, що звернеться з відповідними заявами до Служби безпеки, Генеральної прокуратури України з проханням призначити з цього приводу перевірку з залученням народних депутатів та громадськості. Він запевнив, що надасть повне сприяння в її проведенні та готовий в черговий раз пройти перевірку на поліграфі.



Переглядів: 2487
Поширень: 0