У минулому році під соціальним супроводом Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді знаходились 56 неблагополучних сімей, в яких виховується 108 дітей. Було проведено 19 зустрічей щодо допомоги дітям та молоді з інвалідністю у самореалізації, соціальному становленню, в яких взяли участь 509 осіб.

У Міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді консультації можуть отримати всі бажаючі. Люди приходили за психологічною, соціально-педагогічною, соціально-медичною, соціально-економічною та юридичні допомогами. Загалом, у минулому році було надано 12609 особистих консультацій, в тому числі і за «Телефоном довіри».

«Працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в минулому році надали 7540 консультацій різного спрямування 1610 особам, які звернулись за такою допомогою до центру. Через службу «Телефон довіри» (15 - 60) проведено 5069 консультацій людям, які перебували в кризовому психологічному стані», – каже директор Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Богдана Данчак.

Також протягом 2015 року проведено близько півсотні профілактичних заходів щодо запобігання паління, вживання алкоголю, наркотиків, розповсюдження ВІЛ/СНІДу, в яких взяло майже дві тисячі людей. У цей період продовжилася соціальна підтримка людей, які відбувають чи відбули покарання у виді обмеження або позбавлення волі. Так, за 2015 рік було надано соціальні послуги 40 людям, які перебували у конфлікті з законом, в тому числі 23, що звільнилися з місць позбавлення волі.



Переглядів: 2268
Поширень: 0