Така вимога прозвучала з вуст заступника міського голови Володимир Кістіона на черговій оперативній нараді з представниками теплопостачального комплексу міста 9 грудня.

Перевірка усіх тепломереж міста проходила на початку опалювального сезону. В поточному році зима ще не випробовувала їх міцність морозами. Але різке похолодання може внести свої корективи в роботу організацій, які забезпечують помешкання вінничан теплом і гарячою водою. Тому вже сьогодні потрібно перевірити всі ресурси для ліквідації можливих аварій та поривів на теплошляхах міста, в тому числі технічні засоби та наявність необхідної кількості аварійних бригад.

Поки що ситуація з подачею тепла та гарячої води у місті стабільна. Свого часу міський голова Володимир Гройсман розпорядився усі ремонтні роботи проводити швидко і якісно, а мешканців завчасно попереджати про час і терміни ліквідації неполадок.

Паралельно із виконанням своїх безпосередніх обов\'язків теплопостачальні організації продовжують боротись із боржниками. Поточні проплати за тепло і гарячу воду від населення надходять не високими темпами. На сьогоднішній день питання №1 - підняття рівня проплат. З мешканцями, які мають велику заборгованість, працюють представники державної виконавчої служби.

Міська влада застерігає мешканців мікрорайону Військового містечка, який донедавна обслуговувало ТОВ ВКП «Моріс», не сплачувати рахунки, які надсилає це підприємство. Послуги з теплопостачання та гарячого водозабезпечення мешканцям вулиці та провулку Карла Маркса надає МКП «Вінницяміськтеплоенерго». Люди, які сплачують рахунки «Морісу» - автоматично накопичують борги перед легітимним постачальником, яким є підприємство «Вінницяміськтеплоенерго».


Переглядів: 2394
Поширень: 0