12 березня о 14.00 у Прозорому офісі за адресою: просп. Космонавтів, 30 відбудеться заняття з арт-терапії із дітьми з сімей учасників АТО. Психологи та волонтери діагностуватимуть емоційний стан дітей, працюватимуть над подоланням тривожності, напруженості та страхів.

У 2015 році при вінницькій мерії було створено підрозділ для соціального супроводу воїнів АТО та їхніх сімей. На базі Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді діє спеціалізоване формування «Соціальна підтримка учасників та сімей АТО». Тут захисники та їхні родини отримують не лише різноманітні консультації, а й психологічну допомогу.

Чергове заняття для дітей з родин учасників АТО відбудеться в суботу, 12 березня, о 14.00 у Прозорому офісі за адресою: просп. Космонавтів, 30. Тут для хлопчиків та дівчат проведуть заняття з арт-терапії.

Психологи та волонтери будуть діагностувати емоційний стан дітей, працюватимуть над подоланням тривожності, напруженості та страхів. Над покращенням їхнього психоемоційного стану та оптимізації мікроклімату сім’ї.

Під час заняття діти малюватимуть, створюватимуть колаж, для них проведуть музикотерапію. Дізнатись більше можна за тел. 67-04-60; 56-00-78



Переглядів: 2616
Поширень: 0