Протягом 12-13 березня в приміщені Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва пройде вінницька серія відкритих лекцій, історичних дискусій та «круглих столів» у рамках Всеукраїнського проекту «Відкрита школа історії».

Нагадаємо, що «Відкрита школа історії» – громадська ініціатива, що спрямована на поширення історичної освіти шляхом проведення аналітично-освітніх заходів.

Проект має на меті впровадження суспільного діалогу та поширення знань про проблеми історії України, міжнародних зв’язків та демократичних традицій серед широких верст населення. Проект реалізовується за підтримки львівської громадської організації «Патріотичні ініціативи» та пройде у 9 містах України протягом 2016 року.

У вінницькій серії візьмуть участь фахівці з історії, представники провідних наукових та освітніх установ України, зокрема Олексій Струкевич, Олександр Дмитрук, Олександр Федоришин, Ольга Коляструк, Катерина Кобченко, Кирило Галушко, Геннадій Єфіменко, а також відбудеться презентація книги Євгена Магди «Гібридна війна: вижити щоб перемогти» та серії книг «Історія без цензури».

Вінничан запрошують до Тімірязєвки на історичні дискусії в рамках проекту "Відкрита школа історії"

Захід є безкоштовним, некомерційним та позаполітичним і взяти участь у ньому має змогу кожен бажаючий.

Всеукраїнський проект «Відкрита школа історії» – це чудова можливість для громадськості краще познайомитися з актуальними питання вітчизняної історії та долучитися до процесу розвитку громадянського суспільства.



Переглядів: 3043
Поширень: 0