41-річна вінничанка налагодила канал постачання наркотичних засобів та психотропних речовин до Вінниці. Під час обшуку її квартири правоохоронці вилучили 100 грам амфетаміну та один кілограм коноплі.

14 березня під час проведення санкціонованого обшуку квартири 41-річної жительки обласного центру, працівники поліції виявили та вилучили 100 грам амфетаміну та 1 кілограм марихуани, ваги та засоби для їх фасування.

За словами начальника четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності Романа Панасюка, жінка налагодила з інших областей України канали постачання наркотичних засобів та психотропних речовин до Вінниці. Наркотичні речовини були розфасовані в поліетиленові пакети та підготовлені для подальшої реалізації.

За нагалоджені канали постачання до Вінниці наркотиків із різних куточків України вінничанці світить до 10 років

Наркотики вилученні та направленні на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів психотропних речовин або їх аналогів вчиненні повторно). За таке правопорушення передбачене покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Ви володієте інформацією щодо незаконного обігу наркотичних чи психотропних речовин, повідомляйте четверте управління Департаменту протидії наркозлочинності за телефоном гарячої лінії 0686013855, або на електронну пошту: [email protected]



Переглядів: 2663
Поширень: 0