IX міжрегіональну спеціалізовану виставку «Енергоспоживання. Енергозбереження – 2016» відкрито в експоцентрі Вінницької ТПП. Виставка працюватиме до 18 березня

Виставка носить справді міжрегіональний характер, оскільки участь в ній беруть виробники семи областей України, а також представники наукових кіл, для яких є близькою тематика виставки.

Перший заступник голова ОДА Андрій Гижко підкреслив: «Ця виставка традиційно відбувається у березні, для усіх вінничан вона є дуже актуальною. Виставка «Енергоспоживання. Енергозбереження – 2016» має сьогодні не лише економічний, але і політичний характер. Такими виставками ми показуємо світові, що Україна – це держава, яка сама себе може забезпечити, яка бере найкращі світові зразки у виробництво та чітко прямує в Європейський Союз».Андрій Гижко ю зазначив, що учасниками виставки є не лише фірми, які реалізують про функцію, пов’язану з енергозбереженням, але й безпосередні виробники обладнання, які виготовляють новітні зразки техніки, створюючи нові робочі місця. Він також наголосив на тому, що Вінницька область уже третій рік поспіль займає лідируючі позиції в державі з енергозбереження.

В експоцентрі ТПП відкрилась спецвиставка по енергоспоживанню та енергозбереженню

«Сьогодні із 880 шкіл, які працюють в області, 500 вже переведені на альтернативні види палива і не використовують на опалення російський газ. На черзі – решта освітніх закладів. Ми також спрямовуємо зусилля на оптимізацію видатків лікувальних установ та переведення більшості лікарень на альтернативне опалення. Існує також окрема програма по здешевленню для населення кредитів на енергозбереження за рахунок коштів обласного бюджету: фактично ми покриваємо відсоткову ставку і навіть частково тіло кредиту»,- повідомив Андрій Гижко

В експоцентрі ТПП відкрилась спецвиставка по енергоспоживанню та енергозбереженню

Таким чином в області стимулюються місцеві виробники до випуску якісних енергозберігаючих вікон, сучасних котлів,систем кондиціонування та освітлення, сучасних теплоізоляційних матеріалів.



Переглядів: 2818
Поширень: 0