Департаментом комунального господарства та благоустрою міської ради на цей рік заплановано облаштувати паркувальні зони біля Центру матері та дитини, онкодиспансеру та по вулиці Пирогова.

За словами в.о. директора департаменту Володимир Ніценка, на кілька нових паркувальних зон, які з’являться у місті цього року, вже триває розробка проектної документації.

Зокрема, заплановано створення додаткової парковки біля Центру матері та дитини з боку 1-го провулку Українського. Тут її облаштують на численні прохання мешканців, які з цієї сторони медзакладу під’їжджають на прийом до лікарів. Паркувальна зона зможе вмістити приблизно 20 автівок.

Ще одну парковку облаштують по Хмельницькому шосе (в районі будинку №88). Попередньо вона буде розрахована на більше ніж на два десятки автомобілів. Облаштування цієї паркувальної зони буде комплексним – окрім асфальтування та розмітки на парковці буде зроблено додаткове освітлення.

Заплановано зробити паркувальний майданчик на 12 місць і по вулиці Пирогова, 4 поряд з майбутнім квітковим павільйоном. Також з’явиться парковка по провулку Цегельному. Автівки, які в переважній більшості належать жителям навколишніх будинків, поки паркуються хаотично, в тому числі і на зелених зонах. Наразі розглядається два можливих варіанти розташування впорядкованої стоянки.

Окрім цього, передбачено облаштування паркувальних місць по вулиці Порика (від перехрестя з просп. Юності до 600-річчя), в рамках реконструкції цієї вулиці. Також наразі розглядається можливість облаштування парковок по вулиці Ващука (колишня Квятека) – від Келецької до Порика, та вул. Келецькій на ділянці від вул. Воїнів Інтернаціоналістів до Порика, поряд з підпірною стінкою, яку на цей рік заплановано оновити.



Переглядів: 4468
Поширень: 0