За підтримки управління превентивної діяльності Нацполіції Вінниччини сироти та діти позбавлені батьківського піклування з селища Вороновиця завітали до Вищого професійного училища Львівського університету безпеки життєдіяльності міста Вінниці.

Співробітники поліції організували для підлітків цікаву екскурсію по навчальному закладу, який готує рятувальників для пожежних підрозділів України.

Представники навчального закладу показали гостям музей училища, де розповіли про виникнення пожежних підрозділів в Україні та історію створення закладу.

Підлітків, які позбавлені батьківського піклування, знайомили із роботою рятувальників

Діти з цікавістю розглядали зразки ємностей для подачі води, якими користувались вогнеборці більше сотні років тому під час гасіння пожеж.

У навчальній пожежно-рятувальній частині училища дітям показали справжній пожежний автомобіль з обладнанням, яке використовується при гасінні пожеж та ознайомили із способами гасіння пожеж.

Підлітків, які позбавлені батьківського піклування, знайомили із роботою рятувальників

Гості побачили пожежні напірні рукава, гідроциліндри, пожежні колонки, генератори, пневмоподушки та пневмоножиці, які незамінні під час визволення людей.

Вразив гостей і продемонстрований вихованцями училища навчальний збір та виїзд пожежної команди за сигналом тривоги. Їм знадобилось менше 40 секунд, аби виїхати на місце пригоди.



Переглядів: 2490
Поширень: 0