Вінницька молодіжна рада відвідала діток у КЗ «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» та влаштувала їм незабутнє свято. У програмі були конкурси, ігри, майстер-класи, танці, співи та естафети.

Молодь Вінниці бере активну участь у створенні різноманітних акцій для дітей. Так, нещодавно для хлопчиків та дівчаток було праведно майстер-клас із виготовлення вітальних листівок.  Також малят у ігровій формі навчають правилам дорожнього руху тощо. А нещодавно юнаки та дівчата з Вінницької молодіжної ради відвідала діток у КЗ «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей».

Для дітей провели різноманітні конкурси, ігри, майстер-класи, танці, співи та естафети. Окрім того, дітки власноруч створювали свій святковий образ - вирізали окуляри, коронки, вуса, губи на метелики. Наприкінці заходу кожна дитина отримали подарунок та солодощі.

Вінницька молодь влаштувала свято для діток з центру соціально-психологічної реабілітації

Організатори - Вінницька молодіжна рада, Teens-club «Універ», відділ у справах молоді та туризму за участі студентів Вінницького торговельно-економічного коледжу, Вінницької філії Київського національного університету культури і мистецтв, Вінницького технологічного-промислового коледжу ВНАУ, Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, Університету сучасних знань.



Переглядів: 3182
Поширень: 0