У листопаді члени цієї групи перевірили інформацію щодо готовності житлових будинків до осінньо-зимового періоду, яку надавали представники ЖЕКів та квартальних комітетів. З\'ясувалось, що певна частина інформації - недостовірна.

Робоча група обстежила 129 під\'їздів у 48 будинках. Зверталась увага на стан прибудинкової території та дверей у під\'їздах, наявність освітлення при вході у під\'їзди, теплоізоляцію на мережах теплопостачання в підвальних приміщеннях будинків та інше. До цієї роботи були залучені як працівники ЖЕКів, так і мешканці будинків.

Втім, за висновками робочої групи, управління житлового господарства міської ради та ЖЕКи провели значну роботу по підготовці житлових будинків до роботи в осінньо-зимовий період. Більш продуктивно попрацювали ЖЕКи № 5,7,14, 26. Не в повній мірі використали свої можливості по підготовці ЖЕКи № 12, 18, ТОВ «Енергоагроімпекс» та ПП «Майстер-КП».

У складеному протоколі огляду відзначено і ряд недоліків. Керівник групи, радник міського голови Дмитро Сєдой розповідає, що у своїх звітах ЖЕКи часто лукавлять і не висвітлюють проблемні питання. «Під час перевірок ми з\'ясовуємо, чи відповідають подані матеріали дійсності. По підготовці житлового фонду до осінньо-зимового періоду було виявлено певні порушення, які міський голова розпорядився ліквідувати до 14 грудня.» - повідомив Дмитро Сєдой.

А 15 грудня робоча група знову перевірила ті об\'єкти, по яких було складено акти огляду. Усі виявлені «пробіли» ліквідовано - такий висновок було зроблено після оглядів об\'єктів.


Переглядів: 3047
Поширень: 0