26 березня до Вінницького відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні швидкої медичної допомоги про те, що до них з вогнепальним пораненням госпіталізований 47- річний вінничанин.

Правоохоронці одразу ж приїхали до медичної установи, щоб з’ясувати всі обставини і події та встановити особу зловмисника. У результаті вжитих першочергових заходів поліцейським вдалося знайти особу, причетну до цього злочину.

За описом потерпілого працівники поліції затримали зловмисника. Ним виявився 36- річний житель міста Козятин, який згадав колишнього співробітника та вирішив вияснити відносини за минулі образи.

Як зясувалось, у громадському транспорті між чоловіками почалася словесна перепалка. Вийшовши з троллейбуса, чоловіки влаштували бійку. Врезультаті мешканець міста Козятин дістав зброю з куртки та зробив кілька пострілів в гору, одним із них влучив опоненту в шию.

Поліцейські вилучили у зловмисника револьвер «Флобера».

Наразі стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідство триває.



Переглядів: 3417
Поширень: 0