Вже з 9-ї години ранку 15 грудня у Вінниці розпочали посипати сіллю магістралі міста, а спуски та підйоми вулиць піско-соляною сумішшю. Роботи тривали протягом усього дня. А вже з опівночі, 16 грудня, техніка вийшла на розчистку доріг від снігу. Вночі працювало 23 одиниці техніки МКП «Підприємства по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них», а також підрядних організацій «Терція», «Надія» та «Магістраль».

«За добу було використано 250 тон солі. Але запас солі та піску нами був зроблений завчасно, тому жодних проблем із цим немає, – каже начальник управління комунального господарства Ігор Корольчук. – Єдине, що додає проблем - низька температура повітря і те, що сніг йде цілодобово, не припиняючись. Тому питання прибирання вулиць і мінімізації наслідків негоди та незручностей для водіїв і пішоходів знаходиться на постійному контролі управління».

Техніка на вулицях міста працює цілодобово. Вдень її менше через велику завантаженість доріг міста транспортом. В ніч на 17 грудня кількість снігоочищувачів, розкидувачів протиожеледних матеріалів, грейдерів та тракторів, які працюватимуть по місту, буде збільшена до 32 одиниць.

Ігор Корольчук звертає увагу водіїв на те, щоб вони були максимально уважними та обережними на дорогах міста і додає: «Ми звертаємось до водіїв з проханням у дні снігопадів по можливості утриматись від поїздок та не залишати автівки на проїжджих частинах, оскільки працює техніка.»


Переглядів: 2998
Поширень: 0