5 квітня в Головному управлінні ДСНС відбувся черговий професійно-психологічний відбір серед громадян, які є кандидатами на службу та навчання в закладах системи ДСНС. Фахівці служби «101» провели комплексне дослідження майбутніх рятувальників з метою визначення ступені психофізіологічної й соціально-психологічної придатності кандидатів.

Зазвичай, якщо у процесі психологічного обстеження у кандидата виявлено стомлення, психоемоційний стрес чи період адаптації після перенесеного захворювання, то проведення обстежень переноситься на інший день, погоджений із кандидатом. Перед проведенням психодіагностики кандидат власноруч засвідчує підписом, що на момент тестування скарг на стан здоров'я, загальне самопочуття не має та готовий до його проведення.

Обстеження проводиться як в індивідуальному, так і в груповому порядку. Групове обстеження проводиться психологом з метою одержання стандартизованих даних про психологічні особливості кандидата, враховуючи характер майбутньої діяльності.

За результатами здійснення професійно-психологічного відбору психолог подає керівництву пропозиції про доцільність подальшого здійснення відбору кандидата.

Прийомні дні для кандидатів:

  • на службу – вівторок та четвер, з 900 до 1300 в кабінетах 401 чи 301;
  • на навчання – другий і четвертий четверги місяця, з 1000 до 1300 в актовій залі.

Прибути за адресою: м. Вінниця, вул. 600 річчя, 11.



Переглядів: 2579
Поширень: 0