Вчора відвідувачі гуртка «Творча майстерність» Територіального центру соціального обслуговування міста Вінниці разом з керівником гуртка Оксаною Бровчук відвідали виставку Михайла Покиданця «Шевченківські думи в мистецьких узорах».

У Територіальному центрі соціального обслуговування міста Вінниці діє багато різноманітних гуртків, тому кожен його відвідувач може знайти справу до душі. Наприклад, хтось цікавиться освоєнням комп’ютера, хтось займається спортом, а чимало вінничан літнього віку полюбляють займатися творчістю, саме для таких людей діє гурток «Творча майстерня».

Для того, щоб відвідувачі гуртка переймали досвід у досвідчених майстрів, для них періодично влаштовують екскурсії на виставки митців. Так, нещодавно відвідувачі гуртка разом з керівником гуртка побували у Вінницькому обласному центрі народної творчості та насолодилися виставкою Михайла Покиданця «Шевченківські думи в мистецьких узорах». Крім виставки, працівники Центру народної творчості порадували присутніх піснями та віршами власного авторства.

Відвідувачі гуртка «Творча майстерня» Терцентру побували на виставці М.Покиданця «Шевченківські думи в мистецьких узорах»

«Такого роду екскурсії, та вишивка зокрема, то найкращий спосіб поринути в минуле, духовно збагатити теперішнє та передати гідний спадок майбутнім поколінням», – зазначила керівник гуртка Оксана Бровчук.



Переглядів: 2427
Поширень: 0