Учнівське лісництво «Дивосвіт»у загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №12 Вінницької міської ради створено два місяці тому. А вже вдало стартує своїми цікавими заходами, активно включившись у Всеукраїнську акцію «Майбутнє лісу – в твоїх руках!». Про це повідомляє прес-служба Вінницького ОУЛМГ.

Першокласники разом з випускниками заклали на подвір’ї школи ялинкову алею.

Випускники та першокласники 12-ї школи заклали на подвір'ї навчального закладу ялинкову алею

Директор школи Наталія Богар нагадала слова М.І.Лобачевського «Людину називають володарем природи, але мудрість, з якою ми володарюємо, від природи не дається. Цього треба вчитися” Тому слід задуматися, що ліс - це також наше життя. Добре відомо, що у людини, яка перебуває в лісі, частота пульсу зменшується приблизно на двадцять ударів на хвилину, дихання стає спокійніше. Проходить нервове збудження, проблеми відступають, і людина заспокоюється».

Лісівники допоможуть дітям освоїти непросту науку любові до лісу! В цьому запевнили учасників акції прес-секретар обласного управління лісового та мисливського господарства Станіслав Вовк, лісничий Вороновицького лісництва ДП «Вінницький лісгосп» Володимир Мельничук.



Переглядів: 2604
Поширень: 0