З метою підвищення рівня довіри  громадян до діяльності Сервісних центрів МВС, зниження корупційних проявів та подальшого впровадження механізмів відкритості і прозорості у своїй діяльності, співробітники Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області розпочали акцію «Чесно отримані посвідчення водія – запорука безпеки на дорогах!»

Мрієш легко отримати посвідчення водія - добросовісно вивчись! Під таким гаслом співробітники Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області проводять зустрічі з слухачами автошкіл Вінниччини - майбутніми водіями.  Основна увага акцентується на тому, що відтепер ні знайомства, ні додаткові кошти, ані інші корупційні діяння  не допоможуть отримати бажане водійське посвідчення. Лише власні, відмінно засвоєні знання стануть  запорукою успішного отримання водійського посвідчення.

До відома слухачів доводять і статистику аварійності за участю водіїв, стаж за кермом яких не більше двох років, бо з вини саме цієї категорії учасників дорожнього руху стається значна кількість ДТП на дорогах. Причина - не достатні знання та невиконання Правил дорожнього руху.

Під час таких зустрічей представники Регіонального сервісного центру в обов’язковому порядку проводять  розмову також із керівництвом та викладачами автошкіл, в ході якої наголошують на відповідальності за якість навчання, а також обговорюють проблемні питання  та шляхи їх вирішення.



Переглядів: 2319
Поширень: 0