Днями у Вінниці розпочнуться роботи по впорядкуванню територій трьох офіційних пляжів міста: «Центральний», «Хімік» та «Гонти». Працівники комунальних підприємств фарбуватимуть лавки, урни, «грибки», а водолазно-рятувальної служби – очистять дно ріки. За умов сприятливої погоди пляжний сезон розпочнеться з середини травня.

Щороку перед відкриттям літнього сезону комунальники наводять лад на міських пляжах. Офіційно, зонами відпочинку, де вінничани та гості міста можуть засмагати та купатися у річці Південний Буг, залишаються три пляжі, а саме, «Хімік», «Центральний» та «Гонти». Адже вони мають відповідну інфраструктуру та рятувальні пости, працівники яких в разі необхідності можуть надати професійну допомогу.

Як зазначають у департаменті комунального господарства та благоустрою, на пляжах пофарбують та за потреби відремонтують лавочки, пляжні «грибочки», урни. Також будуть оновлені знаки, що вказують на межі зон відпочинку.

Днями водолазно-рятувальна служба розпочне обстеження дна акваторії та очищення його від сторонніх предметів. Такі роботи проводяться щороку для того, щоб вінничанам було безпечно відпочивати.

Загалом, впорядкування пляжів буде завершено до середини травня, після чого вінничани зможуть засмагати та купатися у чистих і зручних зонах відпочинку.



Переглядів: 2686
Поширень: 0