Школа стюардес-екскурсоводів Центру підліткових клубів «УНІВЕР», «Подільський туристично-інформаційний центр» за сприяння відділу у справах молоді та туризму розпочинають новий весняно-літній сезон. Улюблений трамвайчик «ВЕЗУНЧИК» ознайомить першокласників з легендами заснування Вінниці, розкаже про герб та прапор міста.

Екскурсійна програма спеціально розроблена для вінницької малечі в ігровій формі. Усміхнені стюардеси-екскурсоводи протягом години пропонують першокласникам взяти участь у вікторинах, познайомитись з найкрасивішими вулицями міста. Наприкінці подорожі кожен власноруч продемонструє вміння написати своє ім’я і отримає на згадку «Паспорт маленького вінничанина».

Після такої подорожі, отриманих знань, маленькі вінничани обов’язково любитимуть, пишатимуться та піклуватимуться про рідне місто. Загалом у програмі візьмуть участь близько 4000 вінницьких першокласників.

Всі вінницькі першокласники протягом квітня-травня ознайомляться з історією народження Вінниці

Для школярів участь у програмі безкоштовна. Організатори вважають, що важливим є те, що діти, закінчуючи перший клас, отримують перші знання з історії рідного міста. Завданням програми є зацікавити дітей історією рідного міста, бажанням більше дізнатись про Вінницю.

Наступні інформаційно-освітні програми у вигляді ознайомчих екскурсій підготовлені і будуть проведені для учнів 4-х класів, учасників пришкільних літніх таборів. Кожна програма має власну родзинку, проводитиметься у новій формі, яка розрахована на відповідний вік школярів. У планах пішохідні екскурсії центром міста, екскурсії до будівлі Вінницької міської ради, муніципального телебачення та оперативної служби «Цілодобова варта».

Організатори – Відділ молоді та туризму Вінницької міської ради, КЗ «Центр підліткових клубів «УНІВЕР»», КП «Подільський туристично-інформаційний центр».



Переглядів: 2963
Поширень: 0