Нещодавно у системі електронних закупівель «Prozorro» завершилися торги щодо виготовлення 660 аншлагів на вінницькі висотки, адреси яких зазнали змін через перейменування. Наразі триває процес виготовлення адресних вивісок. Крім того, вже виготовлено 700 аншлагів для приватного сектору, які почнуть передавати власникам після Великодня.

У Вінниці триває процес декомунізації. 25 грудня минулого року Вінницькою міською радою на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» було перейменовано 135 вулиць та провулків. Нещодавно відбулися другі громадські слухання з приводу зміни топонімів, в тому числі і по кількох вулицях, які підпадають під дію цього Закону.

У зв’язку з перейменуванням виникла потреба заміни аншлагів на фасадах житлових будинків. Для їх виготовлення департаментом житлового господарства Вінницької міської ради було оголошено торги в системі електронних закупівель «Prozorro» на перші 660 табличок для багатоповерхових будинків. За результатами аукціону їх виготовлення вже розпочалося переможцем.

У приватному секторі також триває робота по заміні аншлагів на будинках. Як зазначила голова Асоціації органів самоорганізації населення міста Вінниці Наталія Панчук, наразі їх вже виготовлено 700 штук. Ці таблички почнуть передавати власникам після Великодня. Загалом для приватного сектора планується виготовити 4194 аншлаги, виготовляються вони також за кошти міського бюджету.



Переглядів: 2757
Поширень: 0