Маємо бажання провести для Вінниці цікавий захід «Аукціон проектів».

Вже зроблені перші кроки: зібрані проекти, конкурсна комісія відібрала п’ять найоптимальніших та найцікавіших проектів. Тепер настав час для пошуку партнерів проектів-переможців. Ми шукаємо- ДОНОРІВ міста

- А де ж донорів то взяти?

- Акція по популяризації здавання крові?

- Та ні, інші - донори міста. Люди, які готові фінансово допомогти, тим, хто має чудові ідеї для того, аби наше місто розвивалось, було комфортне для усіх, безпечним та цікавим.

- Просто ідеї?

- Ні, обрані, прописані, пропрацьовані. Ми проводили конкурс проектів, отримали 20 цікавих заявок на різноманітні теми, надіслали конкурсній комісії, вони відібрали 5 найкращих. Ми з ними працюємо, проводимо тренінг по проектному циклу, готуємо цікавезні презентації.

- З ідеями-проектами зрозуміло, це кльово, гарний поштовх для всіх, хто бажає своїми ідеями, можливостями, часом творити місто. А от з донорами міста не дуже ясно. Яка їх участь?

- Ми організовуємо наприкінці травня так званий «Аукціон проектів». Де команди п’яти відібраних проектів у чудовій атмосфері презентуватимуть свої ідеї. А донори голосуватимуть за них коштами, тим самим підтримають проект і команди будуть успішно реалізовувати свої ідеї.

- Зрозуміло, і багато грошей мають дати донори?

- Все залежить від їх бажання підтримати проект. Ми розподілили усіх донорів на три типи:

  • Амбасадор – той, хто дає 2 000 грн і є рушієм обраного проекту. Він має право публічно, під час аукціону, протягом однієї хвилини, висловити слова підтримки своєму проекту. Він є таким собі генерально-духовним спонсором.
  • Корпоративний донор – це може бути як одна людина, так і організація. Коли корпоративний донор йде на аукціон він знає, що гарантовано має підтримати проекти на 500 грн. Але є нюанс - він має право підтримати один проект на цю суму або ж декілька по 100 грн. Він може підтримати кожен проект і тим самим долучитись одразу до реалізації п’яти проектів.
  • Індивідуальний донор – прогнозуємо, що це ті, кому цікавий аукціон як процес або ж людина прийшла підтримати ідею, яка їй сподобалась. Йдучи на аукціон знає, що має підтримати як мінімум один проект на 200 грн. Може і всі

От так. Звичайно, ми би хотіли, щоб це були мінімальні суми, а донори підтримували ідею більшою сумою. Проте є реалістами, усвідомлюємо, що робимо такий проект вперше в Україні, не всі одразу зрозуміють ідею і наш задуманий глобальний сенс. Тому починаємо з таких мінімальних внесків і сподіваємось на довіру до нас.

Благодійний фонд "Подільська громада" шукає донорів міста

- Погоджуюсь, водночас цікаво і заплутано. Але це щось нове і теж бажаю, аби долучалось більше як бізнес-партнерів, так і тих, хто тільки спостерігає за вами. Щоб донори прийшли і проекти були реалізовані. Розумію, що, мабуть, для бізнесу такі заходи не в пріоритеті, тут вам знадобляться друзі, які зможуть пояснити усю важливість участі. Маєте таких?

- Друзів? Маємо і ще шукаємо. Ми дуже хочемо створити платформу для усвідомленого розвитку нашого міста, де буде цікаво усім: і бізнесу, і активним мешканцям. «Аукціон проектів» - це лише один з заходів в наших великих планах. Ми хочемо створити Клуб Донорів, але то тема іншої розмови.

- Ну що ж, бажаю успіху! Бажаю багато свідомого бізнесу, що любить своє місто, зацікавлений у його розвитку, розвитку громади і який розуміє, що навіть 200-500 гривень будуть великою підтримкою для креативних та практичних ідей вінничан.

- Дякуємо!!! Пропонуємо і вам стати донором цікавої ідеї, бо організації дуже старались для того, аби їх проект був реалізований, тепер все залежить від нас з вами!

Якщо ви бажаєте приєднатись і стати донором під час «Аукціону проектів», ми будемо ВАМ щиро вдячні, бо дуже хочемо, аби всі п’ять проектів знайшли своє фінансування! Пропонуємо вам провести чудово час у затишній французькій атмосфері, випити каву з колегами і підтримати один з проектів або ж декілька!

Опис проектів ТУТ

Просимо заповнити АНКЕТУ на 5 питань



Переглядів: 2843
Поширень: 0