Нічна зміна 11 травня для патрульних поліцейських видалась насиченою. Так, близько 2-ї години інспектори помітили на площі Героїв Чорнобиля Audi А-80 в аварійному стані. За словами водія, винуватець ДТП на Peugeot Boxer зник з місця події. Патрульні одразу ж взялися його розшукувати. За лічені хвилини автомобіль знайшли у дворі будинків, що на вулиці Винниченка.

25-річний водій був без жодних ознак алкогольного чи будь-якого іншого сп’яніння. Спочатку він всіляко заперечував свою причетність до ДТП. Але патрульні помітили, що його пасажир, який сидів збоку, був явно напідпитку. Врешті, чоловіки зізналися, що саме вони зчинили дорожньо-транспортну пригоду. Закінчилось все європротоколом.

А під ранок, близько 5 години, патрульним довелося наздоганяти ще одного водія. Інспектори помітили біля Книжки Fiat, який на повороті в сторону вулиці Соборної не увімкнув покажчик повороту. На вимогу зупинити автомобіль водій Fiat лише додав швидкості і поїхав у напрямку центрального мосту. Патрульні поліцейські одразу ж послідували за ним.

Вночі патрульні поліцейські двічі переслідували нетверезих водіїв

Наздогнали водія на вулиці Данила Нечая, коли той «не вписався» у поворот та пробив ліве переднє колесо. Водій рухався зі швидкістю близько 160 км/год. Пред’являти документи він відмовився, проводити освідування на алкотестері теж, хоча зовні було видно, що водій таки знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні доставили чоловіка у наркодиспансер, але й там він не дав згоди на те, щоб фахівці його обстежили. В результаті на водія Fiat склали протокол за статтею 122-2 (відмова зупинитись на вимогу патрульних), ст 122 ч. 4 (створення аварійної ситуації), ст. 185 (злісна непокора працівникам поліції) та ст. 126 ч. 1 (відмова пред’являти документи) КУпАП. Справу передадуть до суду.



Переглядів: 2315
Поширень: 0