Нещодавно на площі Європейській презентували соціально-освітній проекту «ОгоРодина» в самому серці міста на площі Європейській. Тут для дітей провели майстер-класи з вирізання овочів, виготовлення картин з насіння тощо. Юні вінничани разом зі своїми батьками висаджували розсаду різноманітних салатів, перцю, помідорів, кавуну, баклажанів та полуниці.

Центр «Універ», компанія «Сингента», за сприяння відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради реалізували у місті проект «ОгоРодина». Завдяки заходу діти та їхні батьки мали змогу весело та з користю провести час.

Юним вінничанам були запропоновані захоплюючі майстер-класи з вирізання овочів, виготовлення картин з насіння. Також кожен присутній мав змогу виготовити власноруч магніт з дерев’яної фігурки. Крім того, діти грали у різноманітні ігри, малювали на асфальті, співали, вгадували всім знайомі з дитинства мелодії.

Родзинкою заходу стало висадження овочевих культур. Спільною працею дітей та батьків було висаджено розсаду різноманітних салатів, перцю, помідорів, кавуну, баклажанів та полуниці. Під час заходу батьками була прослухана лекція на актуальні сьогодні теми. Наприклад, яку роль відіграють наука та сучасні технології в виготовленні якісних продуктів харчування, чи всі продукти «БІО», «ЕКО», «ОРГАНІК» безпечні для здоров’я людини, як обрати якісні овочі, що таке мікотоксини в продуктах харчування тощо.

В центрі Вінниці висадили овочевий город

Організатори заходу компанія «Сингента», Центр «УНІВЕР» за , КП «Подільський туристично-інформаційний центр», за сприяння відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради.



Переглядів: 3961
Поширень: 0