19 травня оперативники вінницької поліції затримали трьох зловмисників, яких розшукували майже півроку. Двоє чоловіків та жінка, відволікаючи продавців магазинів, забирали з каси гроші. Затримані – неодноразово судимі за крадіжки жителі Донецької області. Попередньо встановлено, що вони причетні до аналогічних злочинів у Харківській та Київській областях.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, затримали оперативники правопорушників на місці злочину у одному з магазинів поблизу залізничного вокзалу, коли один зі зловмисників викрав 300 гривень з каси відділу парфумів.

Правопорушниками виявилися 31, 38 та 44 річні жителі Донецької області, одна з затриманих – жінка. Усі вони раніше судимі за крадіжки. У Вінницю приїхали близько місяця тому, жили у готелі. Під час перевірки з’ясувалося, що затримані причетні до 6 крадіжок з магазинів міста, а також до аналогічних злочинів у інших містах країни. Раніше вони вже приїжджали у Вінницю, де скоївши ряд крадіжок, їхали у інші міста.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2835
Поширень: 0