26 травня в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації відбулося засідання Регіональної експертної ради з ліцензування та атестації загальноосвітньої, дошкільної та позашкільної освіти. Так, рада під головуванням першого заступника директора Департаменту освіти і науки Олени Чорної ухвалила видати свідоцтво про атестацію терміном на 10 років загальноосвітнім навчальним закладам відділу освіти Тиврівської районної державної адміністрації (1 заклад), Томашпільської (1 заклад), Вінницької (5 закладів), Могилів-Подільської (4 заклади), Іллінецької (5 закладів), Піщанської (2 заклади), а також Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 Вінницької міської ради, Ситковецькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернат Немирівського району, Дашівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат Іллінецького району.

Також Рада проголосувала за видачу свідоцтв про атестацію терміном на 10 років Іллінецькому державному коледжу, Вінницькому коледжу економіки та підприємництва Тернопільського національного економічного університету, структурному підрозділу «Коледж конструювання одягу» ПВНЗ «Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва».

В ході засідання було розглянуто матеріали атестаційної експертизи закладів освіти, які здійснюють діяльність, пов’язану з одержанням професій з присвоєнням кваліфікації. Так, документи Ладижинського коледжу ВНАУ Рада вирішила направити на розгляд Експертної ради атестаційної комісії України з метою видачі свідоцтва про атестацію на 10 років.



Переглядів: 3893
Поширень: 0