Двоє людей потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортних пригод, які стались у  місті Вінниці.

28 травня о 16.55 годині на перехресті вулиці Київська-Коцюбинського 43-річний водій автомобіля «Volvo» допустив наїзд на малолітнього пішохода. Хлопчик перетинав дорогу по розмітці регульованого пішохідного переходу. В результаті автопригоди 12-річна дитина отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до нейрохірургічного відділення центральної лікарні.

Цього ж дня  о 15.30 годині в районі перехрестя вулиць Л. Українки-Лермонтова 39-річний водій мотоциклу, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ». 44-річний водій легковика рухався в попутному напрямку та здійснював маневр лівого повороту на вулицю Лермонтова. В результаті зіткнення водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2293
Поширень: 0