Напередодні свята голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій завітав до медичного закладу, де з нагоди Міжнародного дня захисту дітей для маленьких вінничан, які перебувають на лікуванні, влаштували святковий захід «Здоров’я дітей у руках дорослих».

Керівник Вінниччини запевнив батьків маленьких пацієнтів, що крок за кроком вживатимуться усі належні заходи, аби подолати ті проблемні питання, які постають сьогодні в медичній галузі.

«Ви в нас – найкращі, найчарівніші, найбільш креативні та талановиті. Тому що ви – наші діти. А для дорослих немає більшого щастя, ніж відчувати любов, що йде від маленьких сердець, маленьких душ. І дивлячись у ваші очі, я хочу побажати вам насамперед здоров’я», - звернувся з вітальним словом до дітей голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Для діточок, які знаходяться на лікуванні в обласній дитячій ліікарні, влаштували свято

Він також зауважив, що обласна влада готова допомагати закладу не лише із придбанням обладнання, а й віднайде фінансові ресурси на поточний ремонт лікарняного приміщення, і почне відповідні роботи із зали медичної установи.

Головний лікар Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні Василь Паненко, у свою чергу, відзначив, що за підтримки обласної влади закладом придбано апарат штучної вентиляції легень, на часі – закупівля двох інкубаторів для новонароджених та недоношених діток. «Також виділено більше 2 мільйонів гривень для закупівлі апарату ультразвукової діагностики. Така сума коштів не надходила в заклад близько 8 років. Зараз ми їх маємо, і, думаю, що це дасть дуже велику користь дітям», - зазначив Василь Паненко, а відтак висловив вдячність очільнику області за увагу до проблем установи.

Для діточок, які знаходяться на лікуванні в обласній дитячій ліікарні, влаштували свято

У ході свята діток вітали численні гості заходу, а в дарунок маленьким пацієнтам їх однолітки презентували концертну програму.



Переглядів: 3991
Поширень: 0