Для багатодітних сімей Вінниці часто влаштовують різні конкурси, які сприяють зміцненню родинних зв’язків. Вчора у місті стартувала реєстрація на конкурс «Таланти багатодітної родини». Вона триватиме протягом місяця, тобто – до 2 липня.

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради організовує конкурс «Таланти багатодітної родини». Він проходитиме за такими номінаціями: «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Хореографія», «Художнє та авторське виконання», «Музичне виконання».

Участь у конкурсі можуть брати діти з багатодітних сімей віком до 18 років, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. З 1 червня до 2 липня проходить реєстрація учасників конкурсу за телефоном 50-86-89. Найкращі номери візьмуть участь у концертній програмі.

Головна мета конкурсу – відродження та популяризація культурних та моральних цінностей сім’ї, відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини.

Довідка

Адреса організаторів конкурсу: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89.



Переглядів: 2390
Поширень: 0