Сьогодні  у Вінниці в  Центральному парку відкрився благодійний проект «Парк мрій».

Це пізнавальна і розважальна дитяча акція для дітей з обмеженими фізичними можливостями, багатодітних та малозабезпечених сімей, переселенців, яка буде проходити в ЦПКіВ протягом трьох літніх місяців. Дітям буде надано можливість безкоштовно,  щопонеділка з 11.00 до 12.00  та з 15.00 до 16.00,  відвідати міні-зоопарк та побачити різноманітних звірят. Малеча зможе дізнатись про особливості та характер кожного  мешканця зоопарку, за бажанням сфотографуватись та помилуватись на екзотичних  представників світу фауни.

Організатори - адміністрація ЦПКіВ ім.Горького, ГО «Гармонія», ГО « Центр розвитку Україна», торгова марка «Рудь». Ініціатор проекту - Сергій Кудлаєнко.

На відкриття  завітали перші учасники акції. Разом з батьками діти  відвідали зоопарк,  подивились на  всіх мешканців,  із задоволенням погладили єнота «Фунтіка» та захоплено розглядали кенгуру.

Впродовж літа дітки з інфалідністю зможуть безкоштовно відвідувати міні-зоопарку у центральному парку Вінниці

«Акція поєднала благодійність, дитячі літні розваги  і оздоровлення дітей, адже спілкування із природою – це завжди позитивні емоції, які є найкращою терапією», - прокоментувала  Голова ГО « Гармонія» Раїса Панасюк.

Для  того, щоб  потрапити на безкоштовну екскурсію, потрібно  зателефонувати  координатору проекту , представнику ГО «Гармонія» -  Людмилі Нецкіній  за телефонами: 0638393833 і  507-504  та замовити  відвідування міні-зоопарку на бажаний день і час. Передбачені  і колективні  заявки, які також  обов’язково будуть виконані.



Переглядів: 3880
Поширень: 0