За минулу добу громадяни 17 разів звертались до патрульних із заявами про те, що їх обікрали. Вчора, близько 4-ї години дня в одній із квартир на вулиці Якова Гальчевського зникли телевізор LG, ноутбук Toshiba, коштовності, царська золота монета та грошові кошти (2000 євро, 500 дол. і 10000 грн). Крадіжку скоїли шляхом взлому замка.

Подібний випадок стався цього ж дня на вулиці Некрасова. 44-річна жінка заявила, що, повернувшись з роботи додому, побачила, що верхній замок у дверях її квартири вибитий. Крадії винесли золото та коштовні прикраси. В обох випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

За вчорашню добу до вінницьких патрульних звернулось 17 вінничан із заявами про крадіжки

Також вчора інспекторам вдалось запобігли квартирній крадіжці. Близько 4-ї години ночі, патрулюючи вулицю Дачну, поліціянти помітили двох підозрілих осіб у спортивних костюмах. Коли під’їхали до них ближче, один із чоловіків вмить кинув на землю металеві предмети і заметушився. Патрульні швидко затримали невідомих та викликали слідчих.

Як з’ясували пізніше, в руках у одного з чоловіків було кілька металевих предметів для відмикання замків, а також заготовка під ключ. 23-річний хлопець, помітивши патрульних, очевидно, злякався і кинув їх на землю. Його доставили до відділку. Іншого чоловіка 29-ти років інспектори відпустили, оскільки не було підстав для його затримання.

У зв’язку зі збільшенням у місті квартирних та інших крадіжок патрульні поліцейські Вінниці закликають громадян бути пильними. Не залишайте своє житло відчиненим, навіть ненадовго виходячи з дому. По можливості забезпечте якомога надійніші дверні замки. Збираючись у відпустку, повідомляйте про це лише тих людей, яким довіряєте. Адже квартирні злодії часто працюють за перевіреними схемами.



Переглядів: 2996
Поширень: 0