Поліція затримала за підозрою у скоєнні хуліганських дій із застосуванням зброї 31-річного жителя Хмельницького. Вчора вночі внаслідок бійки у вінницькому кафе постраждало двоє чоловіків – одного госпіталізовано з вогнепальними пораненнями та ножовими, іншого – з ножовими.

Поліція в рамках розслідування кримінального провадження провела першочергові слідчі розшукові дії, встановила усіх учасників конфлікту. З місця події вилучили пристрій для відстрілу гумових куль «Форт 12 Р». Зброю направили на експертизу.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, затримано в процесуальному порядку жителя Хмельницького, якому оголошено про підозру в скоєнні хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчим подано клопотання до суду про застосування щодо підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Скоєння хуліганських дій із застосуванням вогнепальної чи холодної зброї карається позбавленням волі строком від трьох до семи років.

Триває слідство.



Переглядів: 3342
Поширень: 0