Патрульні поліцейські повідомляють: у зв’язку з літніми канікулами на дорогах міста почастішало випадків ДТП за участю дітей

Лише за минулу добу трапилось 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали діти. Вчора, близько 2-ї години дня, на вулиці Ольги Кобилянської Volkswagen здійснив наїзд на 4-річну дівчинку. По приїзду патрульних дитина була на руках у батьків. Вона відбулась легкими тілесними ушкодженнями. Швидка забрала її до лікарні.

А ввечері, близько 8-ї години, на перехресті вулиць Магістратська і Хмельницьке шосе під колеса автомобіля потрапила 6-річна дівчинка. На щастя, і вона не отримала значних травм, лише незначні забої.

Вже сьогодні, близько 12:00, Toyota Camry здійснила наїзд на 7-річного хлопчика. ДТП сталася на вулиці Зодчих. Потерпілого у свідомому стані карета швидкої доставила до лікарні.

В усіх трьох випадках діти переходили дорогу у невстановлених місцях. У зв’язку з цим патрульні поліцейські Вінниці звертаються до батьків з проханням бути пильними і уважно слідкувати за своїми дітьми. Не залишайте їх без нагляду та проводьте профілактичні бесіди про правила дорожнього руху.



Переглядів: 2111
Поширень: 0