17 червня Головне управління ДСНС України у Вінницькій області відвідали найменші гості. Вихованці 52-го ДНЗ Вінниці, віком від трьох до шести років, завітали до Служби порятунку вперше в своєму житті. Саме тому з подивом і захопленням спостерігали за кожним рухом справжніх рятувальників та оглядали спеціальне обладнання, за допомогою якого працівники служби «101» щодня рятують людські життя та ліквідовують наслідки різного роду надзвичайних ситуацій.

Дошколярики ознайомилися з одним із найбільших пожежних автомобілів, який знаходиться у першій вінницькій пожежно-рятувальній частині: бійці Служби порятунку наочно продемонстрували малечі потужний водяний «фонтан», а ввімкнена водієм спеціального автомобіля пожежна сирена, викликала у дітей шквал позитивних емоцій.

Вінницькі дошколярики вперше побували у пожежників та вчились утримувати брандспойт

Фахівці стверджують, що прагнення цінувати своє життя та безпеку оточуючих у дітей варто виховувати з малечку. Це допоможе їм в подальшому житті запобігати надзвичайним ситуаціям, а, можливо, в майбутньому - й обрати професію рятувальника.



Переглядів: 2686
Поширень: 0