До таких методів роботи з персоналом підштовхнув недавній випадок - порив на теплопроводі, який стався на глибині 6 метрів. Тоді аварійна бригада на пошкодженій ділянці працювала на три години довше аніж планувалось.

До кінця тижня очікується значне пониження температури повітря. Синоптики прогнозують 27oC морозу. До цього часу керівники відповідних служб проводитимуть навчання аварійних бригад, майстрів та фахівців, які займаються ремонтом трубопроводів у місті. Таким чином планується не допустити перевищення термінів ліквідації аварійних поривів на теплових мережах міста та сприяти оперативним діям в складних умовах. Про це зокрема йшлося на черговій оперативній нараді першого заступника міського голови Івана Михайлюка з керівниками теплоенергетичного комплексу Вінниці, яка відбулась 20 січня у залі засідань міської ради.

За словами Івана Михайлюка, до кінця тижня також буде проведено ряд додаткових заходів щодо уникнення перемерзання котелень та теплових шляхів. Особливо уважно перевірятимуть стан внутрішньобудинкових мереж, які знаходяться на горищах будинків та у підвалах. Крім того, в оперативному порядку буде проведено додаткове утеплення труб. «Ми повинні вжити заходи, які допоможуть уникнути можливих зупинок роботи теплових мереж, - каже перший заступник міського голови Іван Михайлюк. – Будь-яка аварійна зупинка, яка не ліквідовується протягом 40 хвилин, є загрозою для подальшої роботи. Тому ми повинні зробити усе можливе, щоб під час піку зимового періоду у помешканнях городян було тепло».


Переглядів: 2453
Поширень: 0