22 червня вінничани відвідали cемінар «Особливості нарахування субсидій. Практичний аспект». На даний момент,  майже кожна друга сім'я нашого міста користуються такою пільгою.

На захід завітали мешканці міста, яким цікаво дізнатись про механізм нарахування субсидій та нещодавні зміни по тарифах. Питання були різних напрямків.  Людей цікавлять нові поправки Закону "Про субсидію", а саме: на які терміни надається субсидія за який період береться довідка про доходи сім'ї та інше. Представник  Департаменту соціальної політики Корсун Вікторія Володимирівна також надала консультації мешканцям, щодо нестандартних ситуацій.  А також  наголосила в яких випадках потрібно повідомити у відділ нарахувань субсидій про зміни в доходах, для перерахунку. 

Не потрібно хвилюватись і сплачувати обов'язковий платіж як це було раніше, - говорить  Вікторія Володимирівна,  краще звернутись у відділ прозорого офісу і звірити свої показники. В окремих випадках ситуації можуть бути такими, що субсидія покриває всі нарахування і слід просто зафіксувати дані лічильників.

Як платити за житло 9 грн 59 коп.?

Зустріч пройшла на одному подиху. Люди приходили зі своїми розрахунковими книгами, задавали практичні питання та отримували відповіді «з перших вуст». Що цікаве одна з учасниць семінару сплачує квартирну плату маючи субсидію (плата за житло)   лише  - 9 грн. 59 коп.  



Переглядів: 3385
Поширень: 0