Співробітники четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України у Вінниці у раніше судимого чоловіка вилучили амфетамін, опій ацетильований та поліетиленовий пакет з маківками.

В ході відпрацювання обласного центру оперативники Департаменту протидії наркозлочинності поліції під час особистого огляду вилучили у раніше судимого вінничанина фольговий згорток з психотропною речовиною - амфетамін, одноразовий засіб з опієм ацетильованим та поліетиленовий пакет з головками рослин маку.

Вилучені речовини направлені на експертизу.

У Вінниці затримали колишнього зека із пакетом маку, опієм та амфетаміном

За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до трьох років позбавлення волі.

Якщо Ви володієте інформацією щодо незаконного обігу наркотичних чи психотропних речовин, повідомляйте четверте управління Департаменту протидії наркозлочинності за телефоном гарячої лінії 0686013855, або на електронну пошту: [email protected]



Переглядів: 2064
Поширень: 0