Сьогодні, близько 4-ї години ранку, патрульним поліцейським надійшов виклик з вулиці Рєпіна. Чоловік, який там проживає, заявив, що у дворі його будинку ходить підозріла особа з невідомим предметом. Інспектори прибули на місце події.

Припаркувавши службовий автомобіль неподалік, поліціянти зайшли у двір і дійсно помітили чоловіка, який намагався зламати замок у дверцятах Мазди, очевидно намагаючись потрапити всередину автівки.

На вул. Рєпіна затримали жителя Луганщини, який обікрав дві автівки та намагався проникнути у третю

Побачивши патрульних,чоловік спробував втекти, проте інспектори одразу його затримали та одягнули кайданки. Підозрюваний поводив себе неадекватно: пручався і зчиняв галас. Патрульні припустили, що він може бути у стані наркотичного сп’яніння. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На вул. Рєпіна затримали жителя Луганщини, який обікрав дві автівки та намагався проникнути у третю

Затриманим виявися раніше судимий за крадіжки житель Луганської області. У Вінницю він приїхав в гості до товариша. До приїзду патрульних зловмисник встиг обікрасти дві машини. З однієї він зняв ковпаки, а з другої вкрав слюсарний інструмент.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення затриманому загрожує до 3-х років ув’язнення.



Переглядів: 1832
Поширень: 0