Працівники Ладижинського відділення поліції затримали раніше судимого чоловіка за підозрою у скоєнні крадіжки. Скориставшись відсутністю господарів, молодик проник до квартири через незачинене вікно звідки викрав 2000 доларів США та вироби з жовтого металу.

До працівників Ладижинського відділення поліції звернувся 44-річний місцевий житель з заявою про крадіжку з його помешкання грошей та виробів з жовтого металу. За словами потерпілого, протягом дня за відсутності господарів, зловмисник через незачинене вікно проник до квартири, яка розташована на 1-му поверсі та викрав гроші в сумі 2000 доларів США та золоті прикраси.

Вжитими пошуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваного під час збуту золотих виробів на ринку. Ним виявився 30-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Правопорушник зізнався у скоєному та повернув частину викраденого, іншу частину витратив на власні потреби.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном до 6 років.



Переглядів: 1906
Поширень: 0