Нещодавно в Регіональному сервісному центрі МВС у Вінницькій області відбулася чергова атестація спеціалістів закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів. Окрім членів атестаційної комісії на атестації були присутні представники громадськості Вінниччини ( Дорожній контроль, Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерв АТО у Вінницькій області, та громадське об’єднання «Основа».

Перед початком іспитів зі вступним словом виступив голова атестаційної комісії, заступник директора РСЦ МВС Вінниччини Денис Фурманюк, який в свою чергу поінформував присутніх про те, яким чином буде відбуватися атестація викладачів та побажав гарних результатів при здачі іспитів.

Іспити проходили в три етапи, зокрема це теоретичні знання з правил дорожнього руху, практичні навички керування автомобілем та співбесіда.

Із запланованих 15 на атестацію прибули 10 спеціалістів четверо з яких з першого разу іспит не склали. Особи, які успішно пройшли атестацію, протягом трьох робочих днів після прийняття рішення атестаційною комісією отримають атестат спеціаліста, строк дії якого становить 5 років.

Атестаційна комісія продовжує свою роботу згідно окремого графіку.

Нагадаємо, у червні викладачі автошкіл проходили атестацію - майже третина з них екзамени "завалили"



Переглядів: 2672
Поширень: 0